Работно време: 08:00 - 18:00 часа
свържете се с нас - 0884377758
()

  Междинна сума

  За нас

  За нас

  Фирма АНЯ ЛАШ ООД е на пазара от 2018г. От тогава стремежът на фирмата е да предлага на своите клиенти възможно най-добрите и качествени, и изпитани във времето марки. Желанието ни е да предоставим на нашите клиенти възможно най-компетентната и пълноценна информация и обслужване, свързани с автомобилните акумулатори, техния монтаж и поддръжка. 

   

            На този сайт сме се постарали да поместим пълна инфорамация за предлаганите от нас марки и артикули, и техните актуални цени. Тук ще откриете пълна гама от стартерни акумулатори - оловно-киселинни (обслужваеми и капсуловани) и AGM-технология за леки коли, тежкотоварни автмобили и строителна техника, максимално обогатения списък от наличните батерии за мотоциклети. 

   

             Искаме да Ви обърнем специално внимание на батериите тип AGM, които са предназначени за употреба в уреди с цикличен режим на работа или в режим на готовност (stand-by), а именно - охранителни системи, соларни системи, UPS-и, сонари, детски колички и други подобни. При правилна експлоатация те имат продължителност на живот от 5 до 10 години. Това се постига, ако батерията се съхранява винаги в заредено състояние.